reede, 11. aprill 2014

Sa oled see, mida sööd 1.OSA

TOIT OLGU MEIE RAVIM
RAVIM OLGU MEIE TOIT
      Hippocrates (460-370 eKr)

Hippocrates pani põhialuse kaasaegsele meditsiinile. Ta uskus, et inimkehal on sünnipärane 
enesetervendamise võime.
"Esiteks, ära kahjusta. Luba toidul olla ravimiks."
Hippocrates´e vande annavad arstid ka tänapäeval. Ometi on hippokratese ajast saadik 
lähenemine haiguste ravimisse muutunud...
Tänapäeva arstid saavad vähe, kui üldse toitumisalast ettevalmistust.
Kaasaegne meditsiin pöörleb ümber idee: "tablett iga terviseprobleemi jaoks." Ja nii tahab 
"haigusetööstus" neid asju jätkuvalt hoida. 
Hea tervis on kõigile hästi mõistetav, kuid see ei too palju raha sisse...

Südamehaigused ja vähktõbi on USA-s surma põhjustajana 

esimesel kohal igal aastal. 


    Lisaks sureb igal aastal 39 000 inimest mittevajalike kirurgiliste operatsioonide ja teiste haiglasiseste vigade tõttu.
    80000 inimest sureb haiglasisese infektsiooni tekkimise läbi.                                      106000 inimest sureb ravimite tarvitamisel tekkinud ebasoodsate kõrvalmõjude tõttu.

1. Südamehaigused         -    652 486 surmajuhtu
2. Vähkkasvajad              -     553 888    ;;
3. Kaasaegne meditsiin   -      225 000     ;
 
Dr. Linus Pauling (48 PhD-d ja 2 Nobeli Preemiat):
" Optimaalne toitumine on tuleviku meditsiin."
 








SA OLED SEE, MIDA SA SÖÖD!
TOIT LOEB!
 
 
Dr.Victor Zeines - D.D.S, M.S. Holistiline hambaarst ja toitumisnõustaja:
Kui vana on toit, mida me sööme?
Mõeldes sellele, et meie toit reisib parimatel aegadel läbi pikad vahemaad - 15 000 miili ja enne kui jõuab tarbijani, on ta vähemalt nädal aega vana.
Siit järgmine küsimus: Kui palju vajalikku selles toidus on säilinud? Oled õnnega koos, kui Su organism saab 5 päeva seisnud toidust  heal juhul 40% sellest, mida ta vajab.
 
 Prof. Ian Brighthope - M.D,M.B.B.S, D.AG,SCI, FACNEM, FACHM - toitumise ja keskkonna meditsiini professor:
Pea iga toiduaine, mida poodides, suurtes linnades võime leida, on töödeldud. Need seisavad poevalguse käes, mis halvendab toitainete kvaliteeti.

David Wolfe - toor-ja supertoitude rahvusvaheliselt tuntud autoriteet:
Misiganes põhjusel otsustas inimene töödelda taimi pestitsiididega, herbitsiididega, fungitsiididega... ja teha geneetilisi muundamisi, mille tagajärgedest aru ei saada... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Charlotte Gerson (92a) - Gerson Instituudi rajaja: ...ja üks põhiprobleemidest on loomulikult mullastik ja see, mida me teeme mullale, õhule, veele ja kõigele, mida me söögiga saame.
Me oleme ära kasutanud kõik mullas olevad toitained ja põllud on muutunud uuteks kõrbedeks...ja see leiab aset ülemaailmselt.
See niinimetatud väetis sisaldab kolme põhikomponenti: lämmastikku, kaaliumit ja fosforit. See kõik on väga kena, aga muld vajab umbkaudu 52 erinevat mineraali... seega, kuidas on lood kaltsiumi, magneesiumi, tsingi, raua... ja kõikide teiste elementidega? Need puuduvad! ... ja siis on mullas toitainete defitsiit, niisamuti on see taimedes ja nad muutuvad nõrgaks ja kaotavad kaitsevõime... ja siis ründavad neid kahjurid ning tabavad haigused... Ja nüüd pöörduvad nad oma murega keemiatootjate poole , et taimed hukkuvad ja ei kasva, et kallal on kahjurid... no ja loomulikult on keemiafirmad ülimalt õnnelikud, et saavad müüa pestitsiide, fungitsiide ja igasuguseid muid tooteid.
...Ja isegi kui sööme masspõllumajanduslikult kasvatatud taimetoitu, toidame oma keha toitainetevaese ja toksiine täis toiduga....tänu kõikide nende pestitsiidide, kemikaalide ja pritsimiste tulemusena ei ole meie toit enam tervislik.
 Dr. Victor Zeines: ... Ja siis me töötleme seda toitu termiliselt. Uuurimused näitavad, et kui me ka lühiajaliselt keedame toitu, siis lähevad selles olevad tervisele hädavajalikud ensüümid kaduma.
 Ian Brighthope: Toidus olevad elus ensüümid toetavad inimese seedimisprotsesse. Seega peaks toortoit olema iga inimese toiduvaliku koostisosa.
 Phillip Day - uuriv ajakirjanik ja autor: Kui Sa sööd termiliselt töödeldud toitu, siis reageerib Sinu immuunsüsteem sellele samamoodi nagu toksiinide korral. Enamus inimesi ei tea seda. Keedetud toidu söömise järgselt tõuseb veres leukotsüütide (valgevereliblede) tase. Tekib toidust tingitud leukotsütoos. Valdavalt on tänapäeva inimese toidu struktuur töödeldud. Meie keha, aga ei saa sellest aru ning kohtleb sellist toitu kui toksiini. Selline organismi reaktsioon toidule ei tee Sulle head.
 


David Wolfe: Üks šveitsi arst - Paul Kouchakoff - oli esimene, kes  1930ndatel aastatel näitas, et kui inimene sööb enam kui  51% ulatuses termiliselt töödeldud toitu, siis ta keha reageerib sellele toidule kui sissetunginud võõrale organismile.
Dr.Kouchakoff  demonstreeris esimesena ka seda, et kui 51% Sinu söögist moodustab värske ja töötlemata toit, siis söögijärgset leukotsütoosi ehk valgeliblede reaktsiooni ei teki, seega immuunsüsteem ei aktiveeru valehäirele. Kuna tänapäeval esineb nii palju immuunsüsteemi häireid, on meil vaja tagada oma menüüs vähemalt 51% ulatuses toortoit, et me ei kurnaks niigi koormatud immuunsüsteemi.

Dr. Dan Rogers - M.D, N.M.D. - meditsiiniarst ja naturopaat: Kuidas Sa mõtled ehitada maja, mis kestaks sada aastat, kui kasutad selleks kehva ehitusmaterjali? Sama kehtib ka keha puhul. Kuidas Sa näed oma keha elamas kaua ja õnnelikult, kui ei varusta teda korraliku ehitusmaterjaliga. Igaüks teab tsitaati: "Sa oled see, mida Sa sööd". Kui sööd rämpsu, siis selleks ka saad.
Victor Zeines: Mõelgem kroonilisele väärtoitumisele, just see meie ümber toimub. Sellepärast on inimesed väsinud. Sa ei peaks olema pärastlõunasel ajal unine. Eeldatavasti oled täiesti ärkvel ja täis energiat. 

1 kommentaar:

  1. I want to share a testimony, how i was cured from Herpes by DR AGUGU with his herbal remedy. I don't know where to start, I'm 33 years old and i was diagnoses of genital herpes diseases for 5 years. i lost all hope in life but on like any other i still searched for a cure even on the internet and i saw a comment were a lady testify how she was cured by Dr AGUGU i could not believe it at first, i contacted him, He sent me his herbal remedy i used it for 2 weeks and the Herpes virus was cured completely. I went for medical check and the result was negative from Herpes.
    For those who have the same problem, or any STD should contact Dr AGUGU via email: agugusolutionhome@gmail.com you can also call or WhatsApp +2349123794867

    VastaKustuta